Aftermovie

Wat is een aftermovie?

Je hebt ongetwijfeld weleens een filmpje gekeken van het verloop van een evenement. Dit noemen we een aftermovie. Tegenwoordig wordt er van vrijwel ieder evenement wel zo’n video gemaakt. Met zo’n filmpje breng je namelijk het verloop van een event in beeld. Uiteraard is een aftermovie video voornamelijk gericht op de hoogtepunten.

Aftermovie video’s worden veel gebruikt om bezoekers het evenement opnieuw te laten beleven. Door na afloop van het event een video te publiceren, ervaren zij wederom hoe leuk het was. Een aftermovie is echter ook een goed middel om afwezigen te enthousiasmeren de volgende editie van het evenement niet te missen. Wil je ook een aftermovie laten maken? Hieronder vertellen wij jou er alles over.

De kracht van een aftermovie

Op sociale media zie je tegenwoordig talloze aftermovies van evenementen verschijnen. De meeste organisatoren van events zijn inmiddels overtuigd van de kracht van een aftermovie video. Dit geldt echter lang niet voor iedere organisator. Dit komt waarschijnlijk doordat een aftermovie laten maken geld kost. Kijk echter niet te veel naar de prijs, maar richt je tot hetgeen het jou oplevert.

De kracht van een aftermovie zit hem met name in het feit dat je bezoekers opnieuw meeneemt naar het evenement. Het gebeurt geregeld dat je bezoekers wederom kippenvel bezorgt met aftermovie video’s. Omdat zij het zo geweldig vonden, zullen zij de video waarschijnlijk gretig delen op het internet. En hoe meer het gedeeld wordt, des te meer mensen je ermee bereikt. Hierdoor kunnen ook niet-aanwezigen enthousiast raken en besluiten jouw evenement de volgende keer niet over te slaan.Een aftermovie gebruiken als promotie van jouw evenement

Wie aan een aftermovie denkt, denkt vaak aan een terugblik. Dat klopt ook, want met een aftermovie video laat je mensen jouw evenement opnieuw beleven. Organisatoren van sommige evenementen zien niet in waarom zij met een video terug zouden blikken op het evenement. Het is immers al achter de rug.

Een aftermovie is niet alleen een terugblik, maar ook een promotiemiddel. Bezoekers van het evenement zullen een aftermovie video delen op sociale media. Hierdoor bereik je ook mensen die niet aanwezig waren. Indien je het evenement op de juiste manier in beeld brengt, krijgen zij ongetwijfeld spijt dat ze er niet waren. Resultaat: zij noteren de datum van het eerstvolgende evenement direct in hun agenda. Wanneer je een aftermovie laat maken, levert dit jou zeer waarschijnlijk meer en nieuwe bezoekers op.Aftermovie laten maken

Ben je overtuigd van de voordelen van een aftermovie video? Dan wil je dat jouw event ook in beeld wordt gebracht. Dit kun je het beste laten doen door een professioneel bedrijf. Zij hebben kennis van zaken en beschikken daarnaast over de juiste hulpmiddelen om jouw event zo goed mogelijk in beeld te brengen. Een aftermovie laten maken kost je weliswaar geld, maar het levert je vaak veel meer op. Met een goede aftermovie komen er de volgende keer namelijk meer bezoekers. En meer bezoekers betekent meer omzet voor jou als organisator. De kosten voor een aftermovie laten maken verdien je dus binnen de kortste keren weer terug.

Maak een afspraak